Despre noi

Compania noastra

Cine suntem noi

DESCRIEREA COMPLEXULUI

Imobilul rezidențial Fundeni Tower este construit cu un regim de înălțime cu 3 Etaje la Subsol plus Parter și plus 13 Etaje mixte de menire comercială și locativă. Construcția clădirii se bazează pe o fundație generală cu o structură pe cadre cu stâlpi și grinzi din beton armat și cu închiderile exterioare din blocuri termoizolante cu grosimea de 250 mm, pereții sunt termoizolați atât din interior cât și din exterior cu vată bazaltică de 100 mm. Compartimentările interioare sunt efectuate din blocuri termoizolante și dispun de grosimea de 20 mm. Tâmplăria exterioară instalată este din profil PVC și are geam termorezistent. Ansamblul este dotat cu un sistem autonom de stingere a incendiilor.

Pentru confort sporit al rezidenților la parterul complexului se află amplasat supermarketul Carrefour, o farmacie și o clinică medicală. Iar de la primul etaj până la etajul 5 (inclusiv) sunt amplasate spații pentru birouri.

La subteran sunt amenajate 120 de locuri de parcare atât pentru rezidenți cât și pentru vizitatori. În partea frontală a complexului sunt organizate 24 de locuri de parcare pentru vizitatorii clinicii medicale și a supermarket-ului, iar în spatele blocului există 20 de locuri de parcare pentru vizitatorii spațiilor de birouri.

DESCRIEREA COMPLEXULUI

Ansamblul Rezidențial Fundeni Tower dispune de o amplasare excelentă în București, sectorul 2, șoseaua Fundeni, nr. 159 și oferă locatarilor acces facil către toate mijloacele de transport în comun. La nemijlocita apropiere de Complex este Spitalul clinic Fundeni, se află benzinărie Mol, de asemenea nu departe sunt restaurante, este parcul Motodrom Fundeni și o baza sportivă.

DESCRIEREA APARTAMENTELOR

Ansamblul Rezidențial Fundeni Tower dispune de un număr total 66 de apartamente spațioase cu 2-3-4 camere – decomandate și semidecomandate, care sunt amplasate între etajele 6-11. Locuințele dispun de bucătării închise și de balcoane generoase.

Toate apartamentele din complex sunt complet finisate cu materiale de import din Italia. Pereții interiori sunt tencuiți, gletuiți mecanizat și acoperiți cu vopsea lavabilă. Pardoselile din camere și hol sunt placate cu parchet și pardoselile din camerele de baie și bucătăriile sunt placate cu gresie porțelanată.

Toate apartamentele sunt racordate la toate utilitățile.

Din ferestrele apartamentelor se deschide o priveliste către Lacul Fundeni și șoseaua Fundeni. 


0
+
Apartamente 2 Camere
0
+
Apartamente 3 Camere
0
+
Apartamente 4 Camere
0
+
Spatii Birouri